O podjetju

Smo grosistično podjetje iz Zagorja ob Savi. Poleg veleprodaje, se že od samega začetka ustanovitve podjetja ukvarjamo tudi s proizvodnjo. Letos se lahko pohvalimo z 21. obletnico obstoja našega podjetja. Tako kot vsako leto, tudi za letošnje leto pripravljamo novosti. Poleg našega doslej že znanega prodajnega programa, kot so: plastificirane darilne vrečke, vrečke iz ekološkega papirja, pentlje, darilni papir in celofan, ležalne blazine za plažo, ležalnih podlog za plažo in fitness, smo za letošnje leto pripravili še nekaj novosti. Med novostmi najdemo rastlinjake z ogrodjem, krojeno folijo za že obstoječe ogrodje rastlinjaka, delovna oblačila (zimsko – letna), avto-tepihi, avto-prevleke ter posebne podloge za telovadnice, šole in vrtce, ki se imenujejo Tatami podloge. Tako vam lahko ponudimo Profesionalni karate tatami (s WFK certifikatom), judo tatami in cenovno najugodnejsi Osnovni Tatami. Tatami plošče, so velikosti 1m x 1m.

Glede na priprave novega zakona o omejitvi PE vrečk, pa lahko odgovorimo s ponudbo vrečk iz netkanega materiala t.i. TNT ali pa vrečke iz bombaža.

Poleg novosti artiklov, Vam še sporočamo, da bomo letos spletno stran prenovili, ki je že v pripravi, kjer si boste lahko naše artikle izbrali kar iz naše spletne trgovine.

Zelo smo ponosni na naš začetni oz. vstopni izdelek na šestdelno ležalno blazino Plasteks, kateri smo kasneje skozi leta dodali še večjo 4 delno ležalno blazino Plasteks60. Vsi naši izdelki s ponosom nosijo znak slovenske kvalitete SQ, ki smo ga pridobili zelo zgodaj, že od same ustanovitve združenja SQ. Naša registrska številka vpisa v SQ je 000181.

V letošnjem letu smo dodali nove inovativne Ležalne blazine za plažo. Med njimi je tudi neskončno sestavljiva blazina, ki jo lahko sestavljamo
v širino in dolžino. V prodajni program smo dodali še Plavalni pas za otroke in Napihljive blazine za morje. Rastlinjakom smo dodali
debeljšo bolj UV odporno ponjavo. Za vse tiste, ki imate možnost, pa smo dodali še namakalni sistem.

V prihodnje se bomo še naprej trudili, da bi sledili novim trendom in dodajali nove izdelke v našo trgovino.